Om oss

Biløkonomen.no er en blogg hvor vi skriver om det du trenger å vite for å ta bedre biløkonomiske beslutninger. Bilhold kan utgjøre en stor kostnad for en bedrift eller en privatperson. Vi håper at vi gjennom å blogge om biløkonomi, verdifall på biler, skatt, miljø, nytt om bil, nytt fra bilindustrien og liknende kan gjøre det lettere for deg å gjøre et godt valg.

Du vil også finne linker til mange andre nettsteder som skriver om bil, bilhold og biløkonomi. Biløkonomen.no kan derfor være et godt sted å starte for deg som ønsker å vite mer om biler, biløkonomi, eller om hva som ellers skjer i bilverdenen.

Bloggen driftes av LeasePlan Norge og innlegg postes hovedssakelig av Marius Paus, Markedsdirektør i LeasePlan Norge. Vi lever av å vite mye om biløkonomi og bilhold. Den viten deler vi nå med deg.

LeasePlan er Norges største selskap innen biløkonomi, biladministrasjon og operasjonell leasing og har en leasingportefølje på mer enn 7,3 milliarder kroner og drifter over 45000 personbiler og varebiler. LeasePlan er Norges største bilkjøper og en av de største selgerne av bruktbiler. På verdensbasis administrerer LeasePlan over 1,67 millioner kjøretøy fordelt på 32 land og fire kontinenter.

Marius Paus, Biløkonom og Markedsdirektør

Marius Paus, biløkonom og markedsdirektør
Foto: Mick Tully

Kontakt oss
LeasePlan Norge AS
Brynsengveien 10, 0667 Oslo
E-mail: bilokonomen@leaseplan.no

Legg igjen et svar (Moderering skjer kun i perioden 08-16 på hverdager)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s